Hoe kan ik een site abonnement aanschaffen via de MyHeritage app?

Als u een Premium of PremiumPlus abonnement wenst aan te schaffen, volg dan de onderstaande instructies:

1.  Open de MyHeritage app en meld u aan.

2.  Klik op het instellingen-icoon in the bovenhoek van de pagina (afhankelijk van welke versie u heeft).

3. Klik op de knop ‘Waardeer nu op’.

Kies het site abonnement dat u wenst aan te schaffen en klik op ‘Koop Nu’.

4. Vul uw Google wachtwoord / iOS wachtwoord in en klik op ‘Bevestigen’.

Om meer te weten te komen over de voordelen van een site abonnement, klik dan op een van de volgende links:

Wat krijg ik met een MyHeritage Premium abonnement?

Wat krijg ik met een MyHeritage PremiumPlus abonnement?