Hoe kan ik mijn data abonnement opzeggen in de MyHeritage app?

Als u een data abonnement heeft gekocht via uw Android toestel, dient u contact met ons op te nemen door hier te klikken.

Als u een data abonnement heeft gekocht via de Apple Store, dan kunt u deze alleen opzeggen via de Apple website. Neem hiervoor de volgende stappen:

1.     Meld u aan bij uw online familie site (niet de MyHeritage app).

2.     Klik op uw naam in de rechterbovenhoek en selecteer ‘Mijn aankopen’ in het drop-down menu.

3.     Klik op ‘data-abonnementen’ in het linkermenu en klik vervolgens op ‘Bekijk details’.

4.     Klik op ‘Meer info’.

5.     Klik in het pop-up op de ‘hier’ link om de pagina met instructies van Apple te openen.

U zult hier gedetailleerde instructies vinden over hoe u het data abonnement kan opzeggen.

Mocht u hier enige problemen mee ervaren, raden we u aan om contact op te nemen met Apple Support.