Hoe kan ik een data abonnement aanschaffen?

Er zijn verschillende manieren om een data-abonnement aan te schaffen.

1.Wanneer u zojuist hebt geprobeerd om informatie te zoeken in SuperSearch of Record Matches hebt bekeken, klik dan op het resultaat dat u wil bekijken. U wordt dan doorverwezen naar de pagina waar u een data-abonnement kan aanschaffen.

2.Klik op uw naam in de rechter bovenhoek van het scherm en klik op “Mijn aankopen” Klik op “Data-abonnement” en daarna op “Ga verder”.

3.U mag ons ook schrijven en een email sturen naar sales@myheritage.com  en één van onze vriendelijke medewerkers zal contact met u opnemen en zal u graag verder helpen. Geef a.u.b. uw telefoonnummer door en het tijdstip wat u het beste uitkomt om contact op te nemen.