Ik heb mijn abonnement opgewaardeerd naar Premium. Waarom vraagt Family Tree Builder mij om nogmaals op te waarderen?

Heeft u onlangs de Family Tree Builder software naar Premium opgewaardeerd en wordt u toch bij elke synchronisatie opnieuw gevraagd om op te waarderen, dan dient u de volgende stappen te nemen:

1. Verzeker u ervan dat upgrade naar Premium of PremiumPlus geregistreerd werd onder het zelfde e-mail adres waaronder u nu ingelogd bent. 

Om het e-mail adres waaronder u geregistreerd staat in de Family Tree Builder te zien open de Family Tree Builder  op uw computer en klik op 'Synchroniseren (publiceren)' in de hoofdmenubalk. Klik daarna op 'Mijn sites'

 

In het nieuwe venster ziet u 'U bent momenteel aangemeld als: [E-MAIL ADRES]'. Dit is het adres waaronder u nu ingelogd bent. Om de registratiegegevens te wijzigen klik op 'Aanmelden als andere gebruiker'.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML15cbf30.PNG

 

Na het registreren van het programma en het activeren van de Premium mogelijkheden, is er voortaan 'Premium' vermeld in de titelbalk van de Family Tree Builder:

 

2. Verzeker u ervan dat uw project met de correcte site gesynchroniseerd wordt:

Als u uw stamboom synchroniseert met een basis familie site dan kan het zijn dat u gevraagd wordt om te upgraden, zelfs als u al een Premium lid bent. Verzeker u ervan dat u uw stamboom met de gepaste site synchroniseert en kijk hiervoor op de volgende link: Hoe zorg ik ervoor dat ik met de juiste familie site synchroniseer?

Klik op de 'Premium' knop van de hoofdmenubalk indien u wilt upgraden vanuit de basisversie van de Family Tree Builder. Daar vindt u ook info omtrent de Premium mogelijkheden en voordelen.