Waar kan ik de status van mijn abonnement zien?

Om de status van uw abonnement te zien, meld u aan en klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik vervolgens op ‘Mijn aankopen’.

Hier kunt u de status van uw site-abonnement en uw data-abonnement checken, door het selecteren van de relevante optie aan de linkerzijde.

Wilt u meer weten over het verschil tussen het familiesite-abonnement en het data-abonnement? Lees hier: Wat voor abonnementen biedt MyHeritage aan?