Hoe kan ik mijn creditcard gegevens veranderen op mijn automatisch vernieuwende abonnement?

De beste manier om uw creditcard gegevens voor de automatische vernieuwing te wijzigen, is via Plimus/Bluesnap – ons betalingsverwerkings systeem. Toen u uw abonnement aanschafde, ontving u een e-mail van Plimus/Bluesnap met een gebruikersnaam. Dit is een lange reeks van getallen en is niet hetzelfde als de login-gegevens voor MyHeritage.

Wanneer u de gebruikersnaam heeft gevonden, volg dan de onderstaande stappen om uw kaartgegevens aan te passen:

1. Stel uw Plimus/Bluesnap wachtwoord opnieuw in op de volgende pagina, door uw e-mail adres en Plimus/Bluesnap gebruikersnaam in te voeren:   https://secure.plimus.com/jsp/forgot_password.jsp?designId=1

2.  Meld u aan bij Plimus/Bluesnap via deze pagina: https://secure.plimus.com/jsp/account_login.jsp

3. Ga naar ‘Mijn Account’ en klik op ‘Wijzigen’ in de betaalwijze kolom (uiterst rechts) van uw actieve MyHeritage inschrijving.

4. Sla de wijzigingen op.