Wat moet ik doen als ik niet ontvang waar ik voor heb betaald?

Als u heeft betaald voor een site abonnement en u weet niet zeker of dit correct is afgesloten, controleer dan het volgende:

1.     Bent u aangemeld als de web beheerder van de site waar u het abonnement voor heeft afgesloten? U dient aangemeld te zijn zodat we u kunnen herkennen als een Premium(Plus) gebruiker.

2.     Is de Family Tree Builder geregistreerd met hetzelfde e-mail adres als uw Premium account? U kunt dit controleren door de Family Tree Builder te openen en in de werkbalk bovenaan het scherm op ‘Synchroniseren (publiceren)’ te klikken. Klik in het drop-down menu op ‘Mijn Sites’. Als u zich met andere gegevens wilt aanmelden, klik dan op ‘Aanmelden als andere gebruiker’ in het ‘Mijn Sites’ scherm.

3.     Heeft u juiste familie site gecontroleerd? Als de betaling is gelukt dan kunt u het zien op de pagina ‘Site-account’ in ‘Site-instellingen’. Meld u aan bij uw familie site, klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op ‘Site-instellingen’. Als u meer dan één familie site heeft, check dan voor welke van de sites u het abonnement heeft afgesloten.

4.     Heeft u wellicht een abonnement afgesloten voor de familie site van iemand anders? U dient altijd te controleren voor welke site u betaalt, maar het kan gebeuren dat een abonnement wordt afgesloten voor de site van een andere gebruiker. Check de naam op bevestigings-e-mail die u heeft ontvangen of kijk online door op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken en klik vervolgens op ‘Mijn aankopen’.

Als dit het geval is, neem dan contact op met het Support Team en we zullen u assisteren om het abonnement over te zetten naar uw familie site.

5.     Heeft u uw betalingsbewijs? Als u de punten hierboven heeft gecontroleerd en uw abonnement is nog steeds niet in orde, stuur dan een e-mail naar het Support Team met het betalingsbewijs. We zullen u dan assisteren om het abonnement over te zetten naar uw familie site.

Let op: Als u geen betalingsbewijs heeft, dan zijn er waarschijnlijk ook geen kosten in rekening gebracht. Desalniettemin kunt u gerust contact met ons opnemen.