Hoe kan ik voor een site abonnement betalen?

U kunt met een creditcard, een cheque of een bankoverschrijving betalen voor een abonnement.

Om een abonnement voor uw familie site aan te schaffen, meld u dan aan op uw familie site en klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik vervolgens op ‘Site-instellingen’ in het drop-down menu.

Klik op ‘Uw site-abonnement upgraden’. Op de volgende pagina kunt u het soort abonnement kiezen en doorgaan naar de betalingspagina.

**Als u met een bankoverschrijving of cheque wilt betalen, klik dan op “Heeft u geen Creditcard of Debitcard?”.

Wanneer u een site abonnement afsluit, dan zal dit abonnement voor een bepaalde tijd zijn. Als u het abonnement voor één jaar aanschaft, dan dient u aan het einde van dat jaar het abonnement te verlengen. De site zal automatisch de prijs berekenen, inclusief de beschikbare kortingen.

Wanneer u een site abonnement afsluit, ontvangt u tevens alle speciale Premium functies in de Family Tree Builder software. Echter, u zult nooit hoeven te betalen om deze te verlengen.

Let op: Een site abonnement is geldig per familie site. Leden van MyHeritage kunnen meerdere familie sites aanmaken. Elke site die de maximum capaciteit overschrijdt, zal een abonnement nodig hebben.

U bent welkom om ons een e-mail te sturen naar sales@myheritage.com. Een van onze vriendelijke medewerkers zal contact met u opnemen en zal u graag persoonlijk assisteren. Laat ons uw telefoonnummer weten en wanneer u het beste te bereiken bent.