Hoe zie ik wanneer mijn abonnement verloopt?

U kunt de informatie over uw site abonnement vinden op de pagina ‘Site-account’ in ‘Site-instellingen’.

Om deze pagina te zien, klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm en klik op ‘Site-instellingen’.

De pagina ‘Site-account’ laat u zien hoeveel tijd er nog over is van uw abonnement, hoeveel opslagruimte u heeft gebruikt en meer informatie.

Let op: Als u een jaarlijks site abonnement heeft aangeschaft, zult u “Onbeperkt” zien staan in plaats van de resterende tijd.