Hoeveel kost een familie site upgrade?

Om de exacte prijs van een abonnement te berekenen, dient u de pagina ‘Site-account’ te bezoeken.

U kunt deze pagina vinden door op uw naam in de rechter bovenhoek van het scherm te klikken en vervolgens in het drop-down menu op ‘Site-instellingen’ te klikken. Klik dan op de optie ‘Uw site-abonnement upgraden’ rechts onderin het scherm.

Volg de stappen alsof u daadwerkelijk een abonnement aan het afsluiten bent en kies het type abonnement waarvan u de prijs wilt weten en de duur van het abonnement. De site zal automatisch de prijs berekenen, inclusief de beschikbare kortingen.

U bent ook welkom om ons een e-mail te sturen naar sales@myheritage.com. Een van onze vriendelijke medewerkers zal contact met u opnemen en zal u graag persoonlijk assisteren. Laat ons uw telefoonnummer weten en wanneer u het beste te bereiken bent.