Abonnementen

Wat voor abonnementen biedt MyHeritage aan?

Een familie site abonnement (Premium of PremiumPlus) geeft u recht op verhoogde opslag voor uw online stamboom en speciale features om het onderzoek naar

Hoe kan ik mijn data abonnement opzeggen in de MyHeritage app?

Als u een data abonnement heeft gekocht via uw Android toestel, dient u contact met ons op te nemen door hier te klikken. Als u een data abonnement heeft

Wat krijg ik met een MyHeritage Premium abonnement?

Wanneer u een Premium abonnement voor uw familie site aanschaft krijgt u: * Tot maximaal 2.500 mensen in uw online stamboom. * Voorrang bij technische

Hoeveel kost een familie site upgrade?

Om de exacte prijs van een abonnement te berekenen, dient u de pagina ‘Site-account’ te bezoeken. U kunt deze pagina vinden door op uw naam in

Wat krijg ik met een MyHeritage PremiumPlus abonnement?

Krijg het beste dat MyHeritage te bieden heeft voor uw familie site. Een PremiumPlus familie site abonnement geeft u de ultieme boost voor uw familie site

Hoe kan ik voor een site abonnement betalen?

U kunt met een creditcard, een cheque of een bankoverschrijving betalen voor een abonnement. Om een abonnement voor uw familie site aan te schaffen, meld

Hoe kan ik mijn site abonnement opzeggen die ik via de MyHeritage app heb aangeschaft?

Een site abonnement welke u heeft aangeschaft via de MyHeritage app, kan alleen opgezegd worden via de Google Play / App Store. Als u het site abonnement

Hoeveel kost een data-abonnement?

Een data-abonnement is een jaarlijks abonnement dat u volledige toegang verschaft tot Super Search en Record Matches. Super Search is een MyHeritage

Hoe zie ik wanneer mijn abonnement verloopt?

U kunt de informatie over uw site abonnement vinden op de pagina ‘Site-account’ in ‘Site-instellingen’. Om deze pagina te zien,

Hoe kan ik gebruikmaken van een kortingscoupon?

Wanneer u een kortingscode hebt om korting te verkrijgen op een abonnement dat u wil aanschaffen, dan moet u dit invoeren wanneer u de keuze maakt voor

Wat te doen wanneer ik niet per creditcard kan betalen?

Verschillende betalingsmethoden zijn beschikbaar voor het aanschaffen van een abonnement bij MyHeritage, inclusief credit card, PayPal, cheque,

Hoe kan ik een data abonnement aanschaffen?

Er zijn verschillende manieren om een data-abonnement aan te schaffen.   1.Wanneer u zojuist hebt geprobeerd om informatie te zoeken in SuperSearch

Wat is een data abonnement?

Een data-abonnement is een jaarlijks abonnement waarmee u volledige toegang tot de SuperSearch en Record Matches heeft. De SuperSearch is MyHeritage&#

Ik heb mijn abonnement opgewaardeerd naar Premium. Waarom vraagt Family Tree Builder mij om nogmaals op te waarderen?

Heeft u onlangs de Family Tree Builder software naar Premium opgewaardeerd en wordt u toch bij elke synchronisatie opnieuw gevraagd om op te waarderen,

Kan ik meer dan één stamboom hebben op mijn familiesite op MyHeritage?

Ja, u kan net zoveel familiestambomen hebben als u wil in uw familiesite op MyHeritage, met dien verstande dat het totale aantal mensen samengeteld in

Moet ik een MyHeritage lid om toegang te krijgen SuperSearch zijn?

Het is niet nodig om een lidmaatschap van MyHeritage te hebben om toegang te krijgen en te zoeken naar informatie over voorouders in SuperSearch. Echter,

Is het mogelijk om de opwaardering in maandelijkse betalingen te betalen?

U bent altijd welkom om ons te schrijven via een email aan sales@myheritage.com  en één van onze vriendelijke medewerkers zal dan

Heb ik een abonnement nodig voor toegang tot Record Matches?

Het onderdeel Record Matches werkt gratis voor iedereen die een of meer stambomen heeft op MyHeritage Het bekijken van de matches is gratis, maar het

Wanneer ik mijn abonnement opgewaardeerd heb en toch boven mijn opslaglimiet kom. Wat kan ik dan doen?

Wanneer je je familiesite hebt opgewaardeerd en tot de ontdekking komt dat je te weinig opslagcapaciteit hebt, kunt u uw familiesite opwaarderen naar het

Wanneer ik eenmaal mijn site abonnement heb opgewaardeerd, hoe kan ik dan weten dat de opwaardering heeft plaatsgevonden?

Om het huidige abonnementsniveau van uw familiesite te kunnen controleren, doe dan het volgende:   1.Login op uw familiesite.    2.Klik op

Moet ik een abonnement aanschaffen om toegang te krijgen tot SuperSearch?

SuperSearch is een onderzoeksgereedschap van MyHeritage dat u de mogelijkheid biedt om onderzoek te doen im meer dan 6 miljard documenten uit de hele

Hoe kan ik een site abonnement aanschaffen via de MyHeritage app?

Als u een Premium of PremiumPlus abonnement wenst aan te schaffen, volg dan de onderstaande instructies: 1.  Open de MyHeritage app en meld u aan.2.

Hoe kan ik mijn creditcard gegevens veranderen op mijn automatisch vernieuwende abonnement?

De beste manier om uw creditcard gegevens voor de automatische vernieuwing te wijzigen, is via Plimus/Bluesnap – ons betalingsverwerkings systeem.

Kan ik ook per telefoon betalen voor een familiesite abonnement?

Ja, u kunt betalen voor een familiesite of data-abonnement door per telefoon te spreken met een medewerker. U bent altijd welkom om ons te schrijven via

Wanneer ik een abonnement neem voor mijn familiesite, moeten dan andere familie leden hier ook voor betalen?

Wanneer u een opwaardering van uw familiesite koopt bij MyHeritage, is dat voor een specifieke familiesite. De opwaardering maakt het voor u mogelijk om

Waar kan ik de status van mijn abonnement zien?

Om de status van uw abonnement te zien, meld u aan en klik op uw naam in de rechterbovenhoek van het scherm. Klik vervolgens op ‘Mijn aankopen’

Wat moet ik doen als ik niet ontvang waar ik voor heb betaald?

Als u heeft betaald voor een site abonnement en u weet niet zeker of dit correct is afgesloten, controleer dan het volgende: 1.