Waarom vind ik de zojuist opgestarte stamboom niet terug?

Als u uw stamboom niet terug vindt dient u het volgende te controleren, afhankelijk waar u de stamboom heeft gecreëerd.

1. Als u uw stamboom online heeft gecreëerd volg dan de onderstaande stappen:

Open uw internet browser en ga naar www.myheritage.nl. Als u niet naar uw familiesite wordt gebracht, meld u dan aan bij MyHeritage met uw geregistreerde e-mail adres en wachtwoord.

Dan zult u worden doorgestuurd naar uw familie site en kunt u uw stamboom vinden onder het tabblad 'Stamboom'.

Als u meerdere websites beheert, of als lid staat geregistreerd bij een andere MyHeritage familie site, dan kunt u deze bezoeken door op de naam van de website, bovenaan in de linker hoek, te klikken. Klik op de naam van de site van uw keuze in het drop-down menu.

Als u meerdere stambomen in uw familie site heeft staan klik op het ‘Stamboom’ tabblad. Klik hierna, in de linker hoek, bovenaan het scherm op de naam van de stamboom. Klik hierna op de naam van de stamboom van uw keuze om de weergave van deze stamboom te zien.

Als u niet zeker bent met welk e-mail adres u zich geregistreerd heeft kunt u altijd het ‘Welkomst’ bericht van MyHeritage opzoeken, welke u aanmeld-gegevens bevat en een link naar uw familie site.

2. Als u uw stamboom in de Family Tree Builder software heeft gemaakt dan dient u de volgende instructies te volgen:

Zoek het ‘MyHeritage Family Tree Builder’ icoon op uw bureaublad en klik hier op:

Als u dit ‘MyHeritage Family Tree Builder’ icoon niet vindt dan kunt u op de ‘Start’ optie klikken. Klik hierna op ‘Alle programma’s' en zoek de ‘MyHeritage Family Tree Builder’ in de lijst met de programma’s op uw computer.

Open de FTB software en hier ziet u uw stamboom. Als u verschillende stambomen heeft aangemaakt dan kunt u op de ‘Open’ optie klikken, aan de linker bovenkant van het scherm. In het venster wat zich opent ziet u een lijst met alle stamboom projecten. Klik op de naam van het stamboom project met welke u wenst te werken en klik hierna op de ‘volgende’ optie.

Als u nog steeds uw stamboom niet kunt vinden, kunt u het support team om hilp vragen door hier te klikken, zodat we kunnen helpen uw stamboom te vinden.