Hoe kan ik de gegevens van een persoon in mijn online stamboom bewerken?

Open uw online stamboom en zoek de persoon wiens gegevens u wenst te bewerken.

U kunt het ‘Vind een persoon’ venster gebruiken, aan de rechter bovenkant van het scherm. Typ de naam van de persoon in en klik op de naam van de gewenste persoon in het drop-down menu met de resultaten.

De gegevens van iedere persoon in de stamboom staan in een persoonskaart. De mannelijke persoonskaarten hebben een blauwe kleur en de vrouwelijke persoonskaarten hebben een roze kleur.

U kunt een nieuwe persoon toevoegen door op het + symbool, onderaan de persoonskaart te klikken. De ouders staan altijd vermeld boven de personen welke u reeds heeft toegevoegd, en de kinderen onder deze persoonskaarten.

Om de basisgegevens te bewerken dient u op het potlood-symbool, in de rechter onderhoek van de persoonskaart, te klikken.

Het volgende scherm zal verschijnen om de basisgegevens te bewerken:

Als u meerdere gegevens wenst te bewerken dan kunt u gebruik maken van het linker paneel, welke de optie biedt om alle andere informatie te bewerken zoals de feiten en de foto’s welke aan deze persoon getagged zijn. Hier kunt u ook een feit of een foto toevoegen en het profiel van deze persoon bekijken.

Klik op 'Profiel' om de profiel pagina van deze persoon te openen om meer informatie toe te voegen: Welke details worden weergegeven op mijn persoonlijke profielpagina?

Als u de Family Tree Builder software gebruikt, klik dan op de volgende link voor een uitgebreide uitleg: Hoe kan ik de gegevens van een persoon in de Family Tree Builder bewerken?