Hoe importeer ik een stamboom, welke ik in een ander genealogie programma heb opgebouwd, naar de Family Tree Builder?

Het is eenvoudig om uw stamboom vanuit een ander programma naar de Family Tree Builder software te importeren, middels een GEDCOM bestand.

Om uw stamboom naar de Family Tree Builder software te importeren volg deze instructies:

1.     Open de Family Tree Builder software.

2.     Klik op ‘Bestand’ en klik op ‘GEDCOM importeren’.

3.     Klik op 'Bladeren' om het GEDCOM bestand te selecteren welke u wilt importeren

4.     Nadat u het bestand om te importeren heeft geselecteerd, klik op ‘Volgende’ en het importeren zal beginnen.

5.     Zodra het overzetten heeft plaats gevonden, kunt u de taal van het stamboom project selecteren en een naam geven.

6.     Klik op 'Volgende', en het bestand zal naar de Family Tree Builder software worden geïmporteerd.