Hoe voeg ik familieleden aan mijn online stamboom toe?

Iedere nieuwe stamboom kunt u beginnen door met de gegevens van u zelf in te vullen, uw ouders en uw directe familie. U kunt dan de stamboom uitbreiden door familie toe te voegen van de personen welke in de stamboom voorkomen.

Om personen aan uw online stamboom toe te voegen dient u het + symbool te gebruiken aan de onderkant van de persoonskaart.

Selecteer de gewenste relatie in de aangeboden opties (zoon, dochter, moeder, vader, partner etc).

Klik op het ‘X’ symbool boven in de rechterhoek van het scherm om terug te gaan naar de stamboom zonder een persoon toe te voegen.

Als u de Family Tree Builder software gebruikt, klik dan op de volgende link: Hoe voeg ik familieleden toe aan mijn stamboom in de Family Tree Builder?