Stamboom aanmaken

Waarom vind ik de zojuist opgestarte stamboom niet terug?

Als u uw stamboom niet terug vindt dient u het volgende te controleren, afhankelijk waar u de stamboom heeft gecreëerd. 1. Als u uw stamboom online

Hoe kan ik de gegevens van een persoon in mijn online stamboom bewerken?

Open uw online stamboom en zoek de persoon wiens gegevens u wenst te bewerken. U kunt het ‘Vind een persoon’ venster gebruiken, aan de rechter

Hoe importeer ik een stamboom, welke ik in een ander genealogie programma heb opgebouwd, naar de Family Tree Builder?

Het is eenvoudig om uw stamboom vanuit een ander programma naar de Family Tree Builder software te importeren, middels een GEDCOM bestand.  Om uw

Hoe kan ik overschakelen naar een andere familie site indien ik meer dan één familie site beheer?

Indien u meer dan één familie site heeft, klik dan eenvoudig op de naam van de familie site. Dit is de naam van de site welke u momenteel

Hoe voeg ik familieleden aan mijn online stamboom toe?

Iedere nieuwe stamboom kunt u beginnen door met de gegevens van u zelf in te vullen, uw ouders en uw directe familie. U kunt dan de stamboom uitbreiden