Hoe zet ik mijn online stamboom over naar de Family Tree Builder software?

Als u uw stamboom op uw online familie site heeft aangemaakt en u wilt de Family Tree Builder gebruiken, volg dan de onderstaande stappen om uw stamboom over te zetten:

1.     Open de Family Tree Builder. Als u de software nog niet heeft geïnstalleerd, klik dan hier om de meest recente versie te downloaden.

2.     Klik op ‘Bestand’ in de werkbalk bovenaan en klik dan op ‘Project herstellen’ in het drop-down menu.

Description: Put tooltip here

3.     In het scherm dat opent, klik op ‘Van een online familiesite’ en klik vervolgens op ‘Volgende’.

Description: Click to view photo in full size

4.     Het volgende scherm laat alle stambomen zien die u heeft. Kies de stamboom die u wilt herstellen en klik op ‘Download nu’.

Description: C:\Users\anna\AppData\Local\Temp\SNAGHTML1c1b9a6.PNG

5.     Als de stamboom foto’s bevat die aan de persoonskaarten zijn getagged, dan zullen deze automatisch worden overgezet.

Dat is alles! Uw online stamboom dient nu ook in de Family Tree Builder software te staan.

Let op: Als u uw stamboom in de Family Tree Builder bouwt en u wenst een kopie van de stamboom in de online familie site, klik dan op de volgende link: Hoe kan ik mijn Family Tree Builder stamboom herstellen van mijn familie site?