Moet ik eerdere versies van de Family Tree Builder ongedaan maken om een nieuwere versie te kunnen installeren?

Bij het installeren van een nieuwe versie van de Family Tree Builder is het niet nodig om de oude versie te verwijderen. Er gaan geen gegevens verloren bij het installeren van een nieuwe versie. Download de nieuwe versie van de Family Tree Builder door hier te klikken. Uw stamboomproject zal automatisch opgehaald worden bij de eerste keer dat u het programma opent.