Is MyHeritage gratis?

MyHeritage familie sites zijn gebaseerd op abonnementen. Basis sites zijn gratis. Als u een gebruiker bent met een basis site (een site waar u niet voor betaalt), dan is er een limiet van 250 personen die u kunt toevoegen in de familie site en een limiet van 500 MB. Deze limieten gelden voor alle stambomen op de site, ongeacht of ze gecreëerd zijn in de Family Tree Builder en vervolgens zijn gesynchroniseerd.

Onze gebruikers kunnen ook profiteren van een Premium of PremiumPlus abonnement, die jaarlijks factureert worden. U kunt kiezen voor het abonnement dat het beste bij u past en u kunt een Premium abonnement te allen tijde opwaarderen.

Klik op de volgende links voor meer informatie over het Premium en het PremiumPlus abonnement:

Wat krijg ik met een Premium abonnement?

Wat krijg ik met een PremiumPlus abonnement?

Family Tree Builder

De Family Tree Builder, onze genealogische software waarmee u een stamboom kunt bouwen, kunt u gratis downloaden op http://www.myheritage.nl/family-tree-builder

De Family Tree Builder heeft tevens geweldige functies die alleen beschikbaar zijn met een Premium(Plus) abonnement. Meer informatie hierover kunt u lezen op de volgende link: Is de Family Tree Builder gratis?

SuperSearch

De SuperSearch, onze genealogische zoekmachine, kan gratis bezocht worden op http://www.myheritage.nl/research

De SuperSearch bestaat uit vele collecties, zowel betaalde collecties als gratis collecties. U kunt altijd kosteloos zoeken, maar het bekijken van documenten kan een Data abonnement vereisen. Klik op de volgende link voor meer informatie: Is de SuperSearch gratis?