Wat is MyHeritage?

MyHeritage is een unieke plaats waar families elkaar online ontmoeten, communiceren, delen, onderzoeken en hun erfgoed behouden.

MyHeritage laat u uw eigen ontmoetingsplaats creëren op het internet – uw familie website. Nodig uw familieleden uit om lid te worden van uw site, plaats uw stamboom online en deel het met familieleden. Deel de familie foto’s, blijf op de hoogte van belangrijke familiegebeurtenissen en meerdere opties.

Het kost slechts een paar minuten om een familiesite te maken en het vereist geen technische ervaring. Registreer u via www.MyHeritage.nl

U kan tevens de Family Tree Builder, onze stamboomsoftware voor de desktop, downloaden en installeren. Het is een van de beste genealogische softwareprogramma’s beschikbaar. Het beschikt over originele, gemakkelijk te gebruiken lay-out.

In de Family Tree Builder kunt u foto’s en documenten aan de stamboom toevoegen en gebruik maken van onze revolutionaire gezichtsherkenningstechnologie om gemakkelijk gezichten op de foto’s te herkennen en te associëren. U kunt prachtige rapporten en diagrammen aanmaken en gebruik maken van de Smart Match  technologie met andere stambomen bij MyHeritage en partners.

Met een paar muisklikken kunt u uw stamboom naar uw website op het internet synchroniseren, welke u met familie en vrienden kunt delen.

Gebruik de volgende link om de Family Tree Builder software gratis te downloaden:

 http://www.myheritage.com/family-tree-builder

De SuperSearch is de zoekmachine van MyHeritage die speciaal gemaakt is voor genealogie. De SuperSearch behelst de openbare stambomen van MyHeritage, foto’s en leden – alles bij elkaar meer dan 6 miljard wereldwijde historische documenten die, in de meeste gevallen, alleen beschikbaar zijn op MyHeritage.

De SuperSearch bevat tevens de grootste collectie ter wereld van historische kranten, ALLE volkstellingen in het Verenigd Koninkrijk van 1841 tot 1901 en honderden miljoenen geboorte-, huwelijks- en overlijdensakten uit het Verenigd Koninkrijk.

MyHeritage is privé en veilig. Familie sites hebben verschillende privacy instellingen ter controle. Wij verstrekken uw informatie niet aan derden. Wij verkopen geen e-mail adressen en wij sturen geen spam. U heeft de controle over de e-mails die u van ons ontvangt.

Start uw familie stamboom: www.myheritage.nl