Uit welke soorten stambomen kan ik kiezen?

Er zijn 3 mogelijkheden op uw familie site waar u gebruik van kunt maken:

1.     Een online (WEB) stamboom.

Deze stamboom is in de familie site gecreëerd en kan bewerkt en bekeken worden. Deze stamboom kan mogelijk ook door uw site leden bewerkt worden. U kunt deze stamboom opslaan op uw computer door het uit te voeren in een GEDCOM bestand.

Klik op de volgende link voor een uitgebreide uitleg: Kan ik een GEDCOM bestand van mijn online stamboom exporteren?

2.     Een GEDCOM (GED) stamboom.

Dit is eigenlijk een online stamboom welke u heeft geïmporteerd vanuit de Family Tree Builder software of een ander genealogie programma. U kunt elk standaard GEDCOM bestand naar uw familie site importeren. Klik op de volgende link voor een uitgebreide uitleg: Hoe kan ik een GEDCOM bestand uploaden naar mijn familie site op Myheritage?

Op het moment dat u het GEDCOM bestand heeft geüpload naar de familie site kunt u deze stamboom als een online stamboom bewerken.

3.     Een Family Tree Builder (FTB) stamboom:

Deze stamboom is gecreëerd in de Family Tree Builder (FTB) software. Klik op de volgende link om de FTB gratis downloaden:

http://www.myheritage.com/family-tree-builder

Installeer het op uw computer en begin met het bouwen van uw stamboom.

De laatste 7.0 versie van de Family Tree Builder synchroniseert uw familiegeschiedenis tweezijdig tussen uw computer en uw familie site op MyHeritage, alsmede smartphones en tablets. Alle toevoegingen en wijzigingen die u maakt zullen gesynchroniseerd worden met uw familie site en de Family Tree Builder op uw computer. Klik op de volgende link voor een uitgebreide uitleg over de synchronisatie van uw stamboom: Hoe synchroniseer ik mijn stamboom in de Family Tree Builder met mijn online familie site?