Hoe ontgrendel ik de Premium-functies in Family Tree Builder?

Om de Premium functies te activeren in de Family Tree Builder moet u het programma registreren met het e-mail adres dat u gebruikt heeft bij het aankopen van de Premium-versie of bij het upgraden naar een Premium of PremiumPlus abonnement.

Om het e-mail adres waaronder u geregistreerd staat in de Family Tree Builder te zien open de Family Tree Builder op uw computer en klik op 'Synchroniseren (publiceren)' in de hoofdmenubalk. Klik daarna op 'Mijn sites'

In het nieuwe venster ziet u 'U bent momenteel aangemeld als: [E-MAIL ADRES]'. Dit is het adres waaronder u nu ingelogd bent. Om de registratiegegevens te wijzigen klik op 'Aanmelden als andere gebruiker'.

Na het registreren van het programma en het activeren van de Premium mogelijkheden, is er voortaan 'Premium' vermeld in de titelbalk van de Family Tree Builder:

Als u uw stamboom synchroniseert met een basis familie site dan kan het zijn dat u gevraagd wordt om te upgraden, zelfs als u al een Premium lid bent. Verzeker u ervan dat u uw stamboom met de gepaste site synchroniseert en kijk hiervoor op de volgende link: Hoe zorg ik ervoor dat ik met de juiste familie site synchroniseer?

Klik op de 'Premium' knop van de hoofdmenubalk indien u wilt upgraden vanuit de basisversie van de Family Tree Builder. Daar vindt u ook info omtrent de Premium mogelijkheden en voordelen.