Is de Family Tree Builder gratis?

De Family Tree Builder is een gratis software programma dat u kunt downloaden van onze website.

Er zijn extra functies in de Family Tree Builder die alleen beschikbaar zijn voor MyHeritage leden die hun familie site hebben opgewaardeerd naar een Premium of PremiumPlus familie site. Deze functies omvatten: Smart Match samenvoegen, alles-in-een diagram, onbeperkt toegang tot de interactieve kaarten, de Tijdlijn en het Tijdboek.

Als u de Family Tree Builder software (FTB) wilt downloaden, klik dan op de volgende link: Hoe download en installeer ik de Family Tree Builder?

Als u de basis versie van de software heeft gedownload en u wilt opwaarderen, klik dan op de 'Premium' knop in de werkbalk bovenaan om meer informatie te vinden over de Premium functies die beschikbaar zijn in de FTB en om op te waarderen.

Let op: De Family Tree Builder software laat u een onbeperkt aantal personen toevoegen aan uw stamboom, maar als u deze synchroniseert naar uw online familie site, dan kan u worden gevraagd om op te waarderen, afhankelijk van uw familie site abonnement.