Over MyHeritage

Is MyHeritage gratis?

MyHeritage familie sites zijn gebaseerd op abonnementen. Basis sites zijn gratis. Als u een gebruiker bent met een basis site (een site waar u niet voor

Waar vind ik de Family Tree Builder handleiding?

De Family Tree Builder handleiding is beschikbaar in de hieronder vermelde talen.  Klik op de gepaste taal om de handleiding te downloaden. Engels,

Is de Family Tree Builder gratis?

De Family Tree Builder is een gratis software programma dat u kunt downloaden van onze website. Er zijn extra functies in de Family Tree Builder die

Waarin verschilt de familie site van de Family Tree Builder?

Myheritage geeft u de gelegenheid om uw eigen ontmoetingsplaats op het internet te maken – uw persoonlijke familie site. Hier kunt u uw stamboom

Waarom kan ik de Family Tree Builder update niet downloaden?

Er zijn verschillende redenen mogelijk voor het niet kunnen downloaden van de nieuwe Family Tree Builder versie. Om uw probleem op te lossen, kunt u

Ik heb de nieuwe Family Tree Builder geïnstalleerd en mijn stambomen zijn verdwenen! Wat moet ik doen?

Wanneer je een nieuwe versie van het Family Tree Builder (FTB) programma installeert, zal het programma automatisch de stamboom/stambomen herkennen en

Uit welke soorten stambomen kan ik kiezen?

Er zijn 3 mogelijkheden op uw familie site waar u gebruik van kunt maken: 1.     Een online (WEB) stamboom. Deze stamboom is in de

Wat is MyHeritage?

MyHeritage is een unieke plaats waar families elkaar online ontmoeten, communiceren, delen, onderzoeken en hun erfgoed behouden. MyHeritage laat u uw

Hoe zet ik mijn online stamboom over naar de Family Tree Builder software?

Als u uw stamboom op uw online familie site heeft aangemaakt en u wilt de Family Tree Builder gebruiken, volg dan de onderstaande stappen om uw stamboom

Moet ik eerdere versies van de Family Tree Builder ongedaan maken om een nieuwere versie te kunnen installeren?

Bij het installeren van een nieuwe versie van de Family Tree Builder is het niet nodig om de oude versie te verwijderen. Er gaan geen gegevens verloren

Hoe ontgrendel ik de Premium-functies in Family Tree Builder?

Om de Premium functies te activeren in de Family Tree Builder moet u het programma registreren met het e-mail adres dat u gebruikt heeft bij het aankopen